Serious Sweater

Sweater/eBay, Vest/Moss Copenhagen, Jeans/Wetseal, Bag/Louis Vuitton, Shoes/Forever21

Hej bloggen! Helt friske billeder fra i formiddags, fik super tidligt fri fra skole så jeg havde mulighed for at få taget lidt blog billeder, det sner uden for gange små smukke snefnug, men jeg sidder indenfor sammen med Mathias og Ø. De spiller et eller andet zombie noget, hvad ved jeg… Håber i har det godt, hvis i vil have lidt oftere updates husk at følg min instagram, mariajernov, Hyg jer! MUAH

English:

Hey peopl’s! Was off early from school so I got a chance to do blog photos, its snowing outside, beautiful little snowflakes, but I am inside because its freezing. Mathias and Ø is sitting in the living room playing some zombie game thing, its noisy. Hope you are well!!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *