Yoga Biatch!

Hej Bloggen, Jeg er begyndt til Yoga, og jeg må sige, det er awesome. Mange har spurgt til min work out routine, så derfor har jeg valgt at sætte min uge op i skema for jer så i kan se hvor meget og hvornår jeg træner:

  • Mandag/Monday – Træner jeg fra mit program som jeg har fået lagt hos min træner. Her træner jeg meget ben (lår) da det er et sted jeg gerne vil være mere tonet.    I work out according to a personal program that I’ve worked out with my trainer. Here ill work out my thighs mostly, thats a place id like to be more toned.
  • Tirsdag/Tuesday – Tirsdag er min pilates dag, her træner jeg pilates med en instruktør i halvanden time.                                                                                                        Tuesday is my pilates day, i work out with a trainer for an hour and a half. 
  • Onsdag/Wednesday – Onsdag er jeg på et hold som hedder “mave, balle, lår” som træner den nedre del af kroppen med forskellige øvelser.                             Today I am in a class called “stomach, butt, thighs” and its just working out the southern part of your body and its really good!
  • Torsday/Thursday – Torsdag har jeg fri da jeg skal spise hos mine sviger forældre om aftenen.                                                                                                 Thursday Im off because I have a dinner date with my boyfriends parents. 
  • Freday/Friday – Fredag er min yoga dag, her er jeg til halvanden times yoga og det er super fedt.                                                                                                   Friday is my yoga day, I love it and it feels good!


I weekenden holder jeg normalt fri med mindre jeg virkelig er seriøs, synes at træne fire gange om ugen er nok. Ellers løber jeg en tur (:

In the weekend I’m normally off unless I’m super serious, i think working out four times a week is fine, or else ill go for a run (:

Have a great day!!

xxx

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *