Im Lovin’ It

Jeg er virkelig glad for det nye sted, vi flyttede denne lørdag og det går meget godt indtil videre. I går jeg pakkede 17 kasser ud, og jeg har stadig 6 jeg mangler, men stedet er virkelig ved at tage sin form og her bliver virkelig rart (: Jeg forsøger stadig at presse ting i skabet, og jeg organisere nogle outfits shoots som snart vil tage sted. Det hele er lidt rodet lige nu, men alt er fint! selvom jeg savner mine forældre (: Vi snakkes snart igen!

English:

Im really loving our new place, we moved in this saturday and its going very well so far. Yesterday I unpacked 17 boxes, and I still have 6 to go, but the place is really taking its form and is turning out really nice (: Im still trying to fit stuff in the closet and I’m organizing some outfits shoots soon to be taken! Its all a little messy right now but it’s all fine, even thought i miss my parents (: talk to you guys soon!!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *